dilluns, 7 d’abril del 2014

Mig segle ! ! !

                                                                                                                                                                    

          L'Andreu va fer 50 anys, que ja són uns quants!!!!

           Així doncs, va començar el dia amb una corona de mocador de farcell  amb els anys i l'estelada. La fotografia no li fa justícia, perquè va quedar super maca. Just al seu estil. Una de les corones més encertades que hem fet, i ell content ! ! !
         
    Com a bon Català també va tenir la samarreta de la consulta que ja podrà lluir el 9 de novembre !


                La casa va quedar plena de cinquantes. I tots portàvem un 50 fet amb goma eva. La base de tots era blava, i els números de colors variats.

Després de fer un petit joc i aconseguir algun regal. El premi final era aquest pot on també hi vàrem fer un tap de 50. I dintre el pot . . . . . el nostre regal: tres dies a London ! ! !  a practicar l´anglès, que carai ! ! !
              
                El val estava fet amb goma eva per una banda (groga) on hi vàrem cosir aplicacions de la ciutat , un avió, i  tot reciclant uns "hules" que teníem un guarda, la bandera, etc. .  i per l´altra banda, vàrem cosir-hi una roba i vàrem estampar-hi la data, el destí i els viatjers: l´Andreu i la Montse, without children ! ! ! 

 
 
Esperem que tingueu uns dies magnífics i a aprofitar-ho, que això no passa cada dia ! ! ! Mentrestant, nosaltres a casona cuidarem dels vostres 3 pollets ! ! !
 
Aquesta entrada la dedicaré a l´Andreu, un cunyat únic, genial , particular i per mi molt especial. Així doncs, Andreu espero la teva visita i of course el teu comentari ! ! !
 

2 comentaris:

  1. Ostres tu, quin regal!!! Tot molt d´aquí, de la nostra terra. Ja sabeu que la tela de mocador de farcell ens encanta o sigui que la corona la trobo genial. Moltes felicitats noies!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies cunyada. M'ha agradat molt el què has escrit al bloc i les diferents manualitats que em vàreu fer amb la Montse.


    Andreu

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...