dimecres, 12 de març del 2014

Temps de quaresma . . . fem un remember !


Ara que és temps de quaresma, repetim aquesta entrada a veure s´hi us animeu a fer una vella quaresma. A nosaltres ens va encantar fer-la. I com que ja ens ha vingut a visitar hem cregut que valia la pena tornar a fer l'entrada ! !

 
Hola, sóc la Palmira, us presento les meves germanes:
 
 
La Quitèria
 
 
i la Paulina
 
 
 Com cada any  sortim el dimecres de cendra i us acompanyarem durant la quaresma i fins a Pasqua.

Jo , la Palmira m'en vaig a la classe de P3 del Roser, la meva germana Quitèria que és una mica rabiüda, es queda a Manlleu i la Paulina, va cap a Vilalleons.
 



 Com ja sabeu, la vella quaresma té set peus, un per a cada setmana de quaresma, que anirem traient divendres a divendres, fins a quedar sense cap cama. I llavors serà el moment de menjar-vos la mona de Pasqua.



 
     Portem un bacallà . . . . .










Les nostres cames, totes diferents i molt alegres, es treuen i posen amb un velcro.


 

Venim amb una bossa per a cada una, personalitzada, i amb la cançó de la vella quaresma perquè la canteu cada cop que m'arrenqueu una cama.





                      
 
Hem tingut molta feina, ha estat un projecte llarg, però ha valgut la pena i n'estem molt satisfetes de les nostres tres germanes: La Palmira, la Quitèria i la Paulina, cadascuna amb el seu caràcter i als nostres nens els hi ha agradat tant com esperem que us agradi a vosaltres.
 
Seguint el nostre principi hem fet les 3 velles quaresmes aprofitant la roba que ja teníem.
 
Fins aviat !  montse i marta


 

6 comentaris:

  1. Crec que ja us ho vam dir a l´entrada anterior però us ho tornem a dir......aquestes velles quaresmes son genials!!!! La feinada ha valgut la pena ; )

    ResponElimina
  2. Xulíssimes! ja ho podeu ben dir..quanta feina! Si amb un dia ja n'hi deu haver..imagina't tres! Molt bé noies! A tope ;-)

    ResponElimina
  3. Que bé que les torneu a posar, es que m'encanten i les tinc a la llista de coses que m'agradarien fer. Però el temps mai basta per tot. Us van quedar precioses¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  4. em sembla que ja us ho vaig dir l'any passat, són genials, m'encanten!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...